Hiki ke pale i nā māwae paia i ulana ʻia me ka fiberglass

Pono nā kāpili a me nā renders i kahi lima kōkua e hoʻopaʻa pono i ko lākou mau ʻili a mālama pono i ke kūkulu ʻana.Hāʻawi ʻia lākou i hana ʻia me nā ʻāpana liʻiliʻi a i ʻole nā ​​​​palapala, ʻoi aku ka ikaika o ka tensile haʻahaʻa i nā plasters a me nā renders;ke hoʻohana ʻia i loko o kahi ʻano wai, ʻaʻole hiki iā lākou ke mālama iā lākou iho me ka ʻole o kahi mea e paʻa ai.

ʻAʻole kū mai nā pilikia kūpaʻa i ka wā e hoʻohana ʻia ai ka plaster a i ʻole render ma nā wahi liʻiliʻi a i ʻole nā ​​​​ʻili i hoʻopaʻa ʻia.Eia nō naʻe, inā pili ia i kahi pā holoʻokoʻa a i ʻole nā ​​​​wahi kahi i hoʻohana ʻia ai nā ikaika e like me nā kaupaku a i ʻole nā ​​papahele, pono ʻoe e hāʻawi i kahi kūpono kūpono.

Hiki ke hoʻohālikelike ʻia ka hoʻohana ʻana i ka mesh i ka wā plaster a i ʻole ka hana render me kahi hale e pono ai ke kāʻei - i nā manawa ʻelua, pono kahi hale e hoʻomau i ka ikaika a paʻa.

ʻO ka plaster mesh ka hopena maʻalahi, akā he nui nā pono:

  • Hāʻawi ia i kāu plasterwork i mea e hoʻopaʻa ai
  • Hāʻawi ia i ka kūpaʻa hoʻolālā
  • Mālama ia i ka pohā a i ʻole - me kekahi ʻano mesh - hiki ke neʻe

Ma ka hoʻopili ʻana i ka mesh i kou papahele, paia a i ʻole ke kaupaku ma mua, hana ʻoe i kahi ʻili piha loa, me ka hana ʻana a me ka mesh e hana pū ana e hāʻawi i kahi papa paʻa e lōʻihi a pale i ka ʻaʻahu, ka hopena a me ka neʻe.

毡细节


Ka manawa hoʻouna: Iulai-23-2021